Korábbi aukciók       Katalógus       Szabályzat       Jelentkezés       Kapcsolat       Címoldal

Aktuális


XI. Oldtimer Aukció

2010. október 17.

2010. október 17. 11 órakkor a Hungexpo Fogadócsarnokában lezajlott a XI. Oldtimer Aukció, melynek leütési listája ide kattintva érhető el.

Felvilágosítás: 1/425-3668 • Telefax: 1/278-0475 • E-mail: veteran@veteran.hu • Honlap: www.oldtimer.hu


X. Oldtimer Aukció

Sikeresen lezajlott a X. Oldtimer Aukció.

A leütési lista itt megtekinthető. >>


X. Oldtimer Aukció
Figyelem! Helyszínváltozás!

November 15-én 14 órától rendezik meg a X. Oldtimer Aukciót Budaörsön, az Adler Kávéházban (Budaörs, Budapesti út 2.). Az aukciós katalógus november elején jelenik meg, mely utánvétellel megrendelhető. Érdeklődni a 06-1-425-3668 telefonszámon vagy veteran@veteran.hu email címen lehet.

Aukciós katalógus:


IX. Oldtimer Aukció

Sikeresen lezajlott a IX. Oldtimer Aukció a Budapest Oldtimer Expón április 15-én. Több mint négyszáz tétel kerül kalapács alá, köztük olyan különlegességek, mint a Pannónia MC68-as, szinte teljesen komplett krosszmotor, vagy a még ritkább kéthengeres gyorsasági sportmotor, a Pannónia P20M. Minden eddiginél több autót, az Urbach-hagyaték darabjait és a legendás Sulkovszky–Bartha világjáró motoros expedíció emlékei mellett számtalan automobiliát is licitre bocsátottunk.

A leütési lista itt megtekinthető. >>
Az autós és motoros régiségek gyűjtői és rajongói számára újszerű értékesítési, beszerzési lehetőséggel állt elő 2000 őszén az OldtimerPress. Az első magyarországi oldtimer árverés iránt megmutatkozó érdeklődés, az erőteljes licitek és az elkelt tételek magas aránya bizonyította, hogy hazánkban is létjogosultsága van ebben a tárgykörben is az aukciós rendezvénynek.

Az Oldtimer Aukció hasznát, jelentőségét abban a nyilvánvaló tényben találhatjuk meg, hogy ez az az üzleti értékesítési forma, amely kielégíti a kifinomult igényű gyüjtők érdeklődését, ahol felszínre kerülhetnek magángyűjteményekben, vagy egyszerűen csak kívülállók privát tulajdonában lévő ritkaságok. Az aukció a legjobb lehetőség a beadónak, hiszen az árverésen mindig érvényesül az aktuálisan legmagasabb piaci ár, a vevő számára pedig páratlan előny, hogy azonos eséllyel pályázhat keresett ritkaságokra.


 

Az OldtimerPress aukcióján a licitálás háromféle rendben történhet:

a) változat: A katalógusban szereplő ár a tétel indulóára, a tétet az árverésvezető a szabályzatban rögzített lépésekben emeli, és a legnagyobb ajánlat elhangzása után követezik a leütés.
b) változat: Az úgynevezett ejtett licit során az árverésvezető által bejelentett indulóárról a licitfelajánlás csökkentet értékben történik, ugyancsak az előre bejelentett lépésekben. Az elsőként elhangzó licit után a licitáló táblával rendelkezőknek módjukban áll ismét felfelé emelni a téteket. Amennyiben az első ajánlatot senki nem emeli, annak bejelentője kapja a tételt.
c) változat: A katalógusban szereplő indulóár után következő licit során a beadóval egyeztetett, de előre nem bejelentett minimumárat el kell érni ahhoz, hogy a tétel megszerezhető legyen. Amennyiben a licit nem éri el a minimumárat, a vételi ajánlat érvénytelen.

A licit megkezdése előtt az árverésvezető bejelenti, hogy a licit a felsorolt három változat melyikében zajlik.


Ugrás a lap tetejére

Vissza a címlapra

OldtimerPress © 2000-2014